Adategyeztetés: fontos információk és űrlap záróvizsgát tett hallgatóknak

Az OR-ZSE Tanulmányi Hivatala összegyűjtötte a legfontosabb információkat a nyelvvizsgával nem rendelkező, de már záróvizsgát tett hallgatói részére.


A Kormány 101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat érintő intézkedésekről 6.§-a az alábbiakat mondja ki: „Aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.”

Az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem Tanulmányi Hivatala összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat azok számára, akik már záróvizsgával rendelkeznek, de diplomájukat eddig nyelvvizsga hiányában nem tudták átvenni.

A legfontosabb információkat IDE KATTINTVA érik el.

Minden 2020. június előtt sikeres záróvizsgát tett hallgató esetén adategyeztetést kérnek az oklevél (diploma) kiállítása előtt. Arra kérik a hallgatókat, hogy figyelmesen töltsék ki az adategyeztető űrlapot és azt a th@or-zse.hu email-címre küldjék el  legkésőbb 2020. április 30-ig! 

A beérkezett adategyeztetésekről visszaigazolást küldenek a beérkezést követő két munkanapon belül, és megkezdik az oklevelek kiállítását. Azt kérik, hogy adategyeztetésre kizárólag az itt közzé tett adatlapot használják.

Az adategyeztető űrlapot IDE KATTINTVA érik el.