Doktori Iskola: módosult a felvételire jelentkezés határideje

A koronavírus által felforgatott tanulmányi helyzet miatt az OR-ZSE meghosszabbította a Doktori Iskola felvételi vizsgájára jelentkezés határidejét. Az új jelentkezési határidő: 2020. június 15. A felvételi vizsga új időpontja: 2020. július 9.


Tekintettel a vírushelyzet miatt jóval nehezebbé vált tanulmányi- és vizsgakörülményekre, amelyek megbontották az egyetemek megszokott működési rendjét, az OR-ZSE és a Doktori Iskola vezetése úgy döntött, hogy meghosszabbítja a Doktori Iskolába jelentkezés határidejét. Az egyetem lehetőséget kíván adni azon jelentkezők számára, akiknek nem volt lehetőségük arra, hogy felkészüljenek és beadják jelentkezésüket a felvételi vizsgára.

Az új jelentkezési határidő: 2020. június 15.
A felvételi vizsga új időpontja: 2020. július 9.

Az OR-ZSE Doktori Iskolájában a zsidó tudományok tanulmányozása különleges stúdiumokat jelent: egymásra hatásában vizsgálni a Biblia, a Talmud, a zsidó filozófia, történelem és folklór kimeríthetetlen tárházát. A Doktori Iskola számára fontos, hogy a leendő hallgatók maximálisan törekedjenek kutatási, szakmai területükön arra a magas minőségre, ami a Rabbiképző méltán elismert tudósait jellemezte.

A Doktori Iskoláról részletesebb információ itt található.

A jelentkezés feltételeit, a benyújtandó dokumentumok leírását itt ismerheti meg.

Kérdéseire. Dr. Hausmann Jutta egyetemi tanár (hausmannj@or-zse.hu) és Szalainé Rácz Katalin (doktorisk@or-zse.hu) válaszolnak.