Farkas Szilárd átvette a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjról szóló oklevelét

Az OR-ZSE hallgatója a rektortól és a rektorhelyettesektől vehette át az ösztöndíj elnyeréséről szóló miniszteri oklevelet.


A 2019-2020-as tanévre Farkas Szilárd kapta a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat az OR-ZSE-n.

A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat az oktatásért felelős miniszter adományozza egy tanév időtartamára (10 hónapra) a kiemelkedő tanulmányi eredményű, szakmai téren kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatók részére, a hallgatók tevékenységének pénzbeli elismeréseként, elért eredményük fenntartásának támogatására.

Farkas Szilárd Ferenc; Biró Tamás és Balázs Gábor rektorhelyettesek, valamint Vajda Károly rektor a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjról szóló oklevél átadásán 2019. december 19-én az OR-ZSE Dísztermében (Földi Bence / OR-ZSE)

Farkas Szilárd harmadéves felekezeti szociális munkás hallgató, aki kimagasló tanulmányi eredménye mellett részt vett a 2019 tavaszán megrendezett XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencián is. Dolgozatának címe: Lakáspolitika és kilakoltatás a mai Magyarországon.

Az OR-ZSE hallgatója emellett szoftverfejlesztő tanfolyamra jár, valamint a Holokauszt oktatásának módszertana c. tanegység keretében Jeled címmel forgatókönyvet, majd filmet is készített.

Gratulálunk!


Nyitókép: Farkas Szilárd Ferenc a nemzeti felsőoktatási ösztöndíjról szóló oklevél átadásán 2019. december 19-én az OR-ZSE Dísztermében (Földi Bence / OR-ZSE)