Recenzió a Fényszóró drágakövek c. kötetről

Prof. Dr. Oláh János egyetemi tanár, az OR-ZSE tanszékvezetője írt recenziót a Löw Immánuel válogatott művei c. sorozat második kötetéről.


Egyetemünk honlapja is hírt adott arról, hogy megjelent a Löw Immánuel válogatott művei c. sorozat második kötete, a Fényszóró drágakövek, amely a Virág és vallás c. könyvet követte a sorban.

Ahogy az első kötetet, úgy ezt is Hidvégi Máté Scheiber Sándor-díjas, és Löw Lipót emlékplakettel elismert c. egyetemi tanár (OR-ZSE) és Ungvári Tamás Széchenyi- és József Attila-díjas egyetemi tanár szerkesztette. Mint később kiderült, a június végén elhunyt Ungvári Tamásnak ez volt az utolsó munkája szerkesztőként.

Ungvári Tamás és Hidvégi Máté dedikálják az általuk szerkesztett Löw Immánuel válogatott művei c. sorozat első kötetét a budapesti Goldmark-teremben, 2019. március 24-én (Hidvégi Áron Arnold)

A Fényszóró drágakövekről – miként a Virág és vallásról – Prof. Dr. Oláh János, az OR-ZSE egyetemi tanára, tanszékvezető írt recenziót, amelyet alább olvashatnak: