Remek hangulatú volt az OR-ZSE első gólyabálja

Az OR-ZSE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata (EHÖK) az intézmény történetében első alkalommal gólyabált rendezett az elsőéves hallgatóknak.


2019. december 5-én, 18 órakor kezdődött az esemény a Síp utcai Goldmark teremben. A gólyákat egyetemünk főtitkára, a Bét Jehuda zsinagóga főrabbija, Darvas István köszöntötte.

Ezt követően a hallgatókból szerveződött kórus adott műsort a kántor hallgatókkal közösen. Az eseményen a felekezeti szociális munkás és az egyházi/felekezeti közösségszervező szakok hallgatói, valamint szólisták (Dési Tamás, Fekete Dániel, Pádár Szilvia, Quittner Zoltán) léptek fel. Zongorán közreműködött Neumark Zoltán, dobon pedig Csernai Janó.

Vendégek az OR-ZSE első gólyabálján 2019. december 5-én a Síp utcai Goldmark teremben (Fotó: Nemecsek Anna)

A műsort a Liturgiai Tanszék megbízott tanszékvezetője, Székelyhidi Hajnal állította össze. Az est konferansziéja Török Márton volt EHÖK-elnök volt, a fergeteges hangulatról pedig a Vázsonyi Trió, valamint DJ is gondoskodott.

Vendégek az OR-ZSE első gólyabálján 2019. december 5-én a Síp utcai Goldmark teremben (Fotó: Nemecsek Anna)

Az est támogatói: Mazsihisz, BZSH, Semes Kóser Pékség, Cafe Tel Aviv, OR-ZSE Könyvtár. Az estet szervezték: Puporka Melánia Rebeka, Dunai Nikolett, Homoki-Nagy Fanni, Hidasi Henrik és az önkéntesek. Az OR-ZSE köszöni a támogatók és a szervezők közreműködését.


Nyitókép: A kórus az OR-ZSE első gólyabálján 2019. december 5-én a Síp utcai Goldmark teremben (Fotó: Nemecsek Anna)