Erasmus+ 2023/24 őszi félév mobilitási pályázati kiírás

Egy másik ország kultúrájának, szokásainak, nyelvének felfedezése és megértése izgalmas kaland, számszerűsíthető és nehezebben megfogható előnyökkel egyaránt.
Erre az élményre és kalandra biztosít lehetőséget a felsőoktatási intézmények polgárainak az Európai Unió egyik legsikeresebb programja, az Erasmus+.

Az OR-ZSE 2021-ben az Európai Unió teljes hétéves pénzügyi időszakára elnyerte az ún. Erasmus Felsőoktatási Chartát. Ez a Charta teremt minden évben keretet arra, hogy az Egyetem megpályázhassa és elnyerhesse a megfelelő támogatási összeget az Erasmus+-program keretében megvalósuló hallgatói mobilitási programokra. Biztatjuk hallgatóinkat, éljenek a lehetőséggel. Akár a nyelvtanulás, a szakmai vagy egyéni személyiségfejlődés céljával vágnak bele a kalandba, mindenképpen gazdagodni fognak, élményekkel, tudással, tapasztalattal, kapcsolatokkal. Ezek a programok lehetőséget kínálnak arra, hogy egyetemünk hírnevét növelhessék a világban és a szerzett tapasztalatok révén itthoni közösségeink fejlődését, színesedését is elősegítsék.

Intézményközi megállapodások keretein belül hallgatóink, doktoranduszaink és oktatóink minden félévben (korlátozott számban) lehetőséget kapnak a szakterületükön való kitekintésre, külföldi kapcsolatok és tapasztalatok szerzésére. Hallgatóink a partneregyetemen elvégzett félév kreditjeit elismertethetik.

A már létrejött együttműködések keretein belül a 2023/24 tanév őszi félévére a következő hallgatói mobilitási lehetőségek elnyerésére hirdetünk pályázatot:

[wpdatatable id=7]

Kérjük, hogy jelentkezési szándékukat a mellékelt jelentkezési lap  kitöltésével és motivációs levéllel a megadott határidőig juttassák el dr. Zima András tanszékvezető docenshez, Erasmus-koordinátorhoz, a zimaa@or-zse.hu címen, szakfelelősük egyidejű értesítése mellett.

További információ az egyetemi Erasmus lehetőségekről: https://or-zse.hu/erasmus-hu/ .

Hallgatói tájékoztató a meghirdetett pályázathoz.

Sikeres pályázást kívánunk minden érdeklődőnek!

Az előző évi pályázati kiírás itt érhető el.