EHÖK

Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem
Hallgatói Önkormányzat (OR-ZSE EHÖK)

A Hallgatói Önkormányzat az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem hallgatóinak érdekképviseletét látja el. Tevékenységei közé tartozik a részvétel a Szenátus ülésein, a hallgatók ösztöndíjának, szociális és tanulmányi juttatásainak adminisztrációja, a pályázatfigyelés, illetve a diákok és a tanszékek közötti kapcsolattartás. Az EHÖK mindezeken túl rendezvényeket szervez, és képviseli az Egyetem hallgatóit a felsőoktatással kapcsolatos fórumokon, konferenciákon (pl.: HÖOK) és zsidó kulturális, közéleti eseményeken.

Az Önkormányzat működteti az EHÖK irodaklubot (II. em. 3.), továbbá az Egyetem erre kijelölt hirdetőfelületein, a Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/orzse.ehok) és a rendszeresen kiküldött hírlevélben nyújt tájékoztatást a hallgatókat érintő ügyekről.

Az EHÖK fő célja, hogy segítse és támogassa az Egyetem hallgatóit a tanulmányaik során felmerülő nehézségek leküzdésében, a lehetőségeik megismerésében, szociális és tanulmányi ösztöndíjakkal, és nem utolsósorban abban, hogy az OR-ZSE-n eltöltött évek kellemesen teljenek el.

Kapcsolat:
ehok@or-zse.hu
Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban.

Lénárt József
elnök
lenartj@student.or-zse.hu

Nagy Ágnes Dorka
tanulmányi és kulturális elnökhelyettes
nagyad@student.or-zse.hu

Farkas Róbert
gazdasági és szociális elnökhelyettes
farkasr@student.or-zse.hu

Szűcs Tímea
titkár
szucst@student.or-zse-hu