Oktatás az OR-ZSE-n online és külső helyszínen a fűtési szezonban

A hamarosan kezdődő fűtési szezon idejére ideiglenesen bezár az OR-ZSE Scheiber Sándor utcai épülete, az oktatás online formában, valamint az Izraeli Kulturális Intézetben (IKI) zajlik.

A szukoti ünnepek után, azaz jövő héttől már nem lesz oktatás az OR-ZSE épületében takarékossági okok miatt, így a fűtési szezon idejére az Izraeli Kulturális Intézet (IKI) Paulay Ede utcai épülete fogad be minket. Egyes órákat online formában tartunk majd, de vannak olyan képzések, amelyek esetében elengedhetetlen a személyes jelenlét: a kántorképzés és a szociális munkás képzés továbbra is személyes formában zajlanak majd az IKI épületében. Hallgatóink a szakfelelőseiktől kaphatnak további információt.
Egyenlőre pontos dátumot nem tudunk mondani arra, hogy az oktatás mikor kezdődik újra az OR-ZSE épületében, de feltehetően valamikor jövő márciusban, a fűtési szezon lezárultával.

Az OR-ZSE Könyvtára és annak Olvasóterme október 19-étől a továbbiakban is nyitva tart, hétfőtől csütörtökig 10 és 16 óra között várja kedves olvasóit.