Tanévzáró és diplomaosztó

2024. június 28-án került sor a 2023/24-es tanév tanévzáró és diplomaosztó ünnepségére. Az ünnepségen köszöntő beszédet mondott prof. dr. Grósz Andor, a Mazsihisz elnöke, dr. Balázs Gábor, az OR-ZSE rektori feladatokkal megbízott általános rektorhelyettese és dr. Frölich Róbert országos főrabbi. Az ünnepség során Kozma Zsolt, az újbudai Bet Salom zsinagóga előimádkozója, egyetemünk előimádkozó tanfolyamának hallgatója énekelt.

Ebben a félévben végeztek: a doktori iskolában Répás Annamária; a zsidó kultúratörténet mesterszakon Kaszás Réka és Schweitzer András; az egyházi-felekezeti közösségszervező alapszakon Bese Rebeka, Farkas Róbert, Kiss-Szilágyi Judit Éva, Lübeck Judit, Reich Judit, Szabó Gabriella, Vass Orsolya, Zentai József; a felekezeti szociális munkás alapszakon Farkasné Tapodó Edit, Jónás Szimonetta, Müller Tünde, Némethné Pócsi Mária, Oláh Árpád, Oláhné Csercsics Ivett, és a hitoktató tanfolyamon Dávid András, Tímárné Sándor Magdolna, Schmidt Orsolya. A végzős diákok nevében Oláhné Csercsics Ivett a Felekezeti szociális munkás szakról és Zentai József az Egyházi/felekezeti közösségszervező szakról búcsúzott. A Doktori Iskola részéről habilitációs oklevelét átvette dr. Toronyi Zsuzsanna és dr. Balázs Gábor. A kántor- és hitoktató-képzés részéről Tóth Emil emlékoklevelet kapott Csatlós Tamás, és a lejnolás-tanulásban nyújtott teljesítményéért egy Tikunt kapott Heindl Péter.

Az idei tanévben, az őszi és a tavaszi félévben együttesen 2 oktatónk habilitált, 1 diák szerzett doktori fokozatot, 2 diák MA és 30 diák BA fokozatot, valamint 1 fő vehetett át szakirányú továbbképzésben szerzett kántor-diplomát, 3 fő pedig hitoktatói oklevelet.

A végzetteknek és fokozatot szerzetteknek ezúton gratulálunk, munkájukhoz sok sikert kívánunk!